zondag 9 december 2012

HRW: Uitspraken Iran geen aansporing tot genocide op Israel

Kenneth Roth algemeen directeur van Human Right Watch is van mening, dat de uitspraken van de regering in Iran, waarin ze oproept om de staat Israel te vernietigen, vergelijkbaar is met de uitspraken van Shas leider Rabbi Ovadia Yosef.
Roth vergelijkt de moslim leiderschap van Iran met een kleine radicale religieuze partij in Israel, die vergelijkbare uitspraken doet richting de Palestijnen en Arabieren.
Dit kun je vergelijken met uitspraken van de PVV over de Palestijnen,te reflecteren op het beleid van de Nederlandse regering.

De Jerusalem Post publiceerde 8 december een artikel dat op 4 december in de The Wall Street Journal hierover was geplaatst.


In 2010 werd Human Right Watch door biljonair George Soros een bedrag van 100 miljoen dollar over een periode van 10 jaar toegezegd. George Soros staat al jaren bekend als anti Israel, en hij financiert dan ook meerdere anti Israel organisaties.
Ook Kenneth Roth staat bekend als anti Israel, en bewijst met zijn laatste ontkenning van
de genocidale aspiraties van het Iraanse bewind, dat niet verder hoeft te worden aangetoond, dat hij Human Right Watch in een proxy van Iran heeft verandert.
Al eerder is door o.a.  The Atlantic melding gemaakt van fondsenwerving in Saudi Arabie  door HRW, waarin als voorwaarde hiervoor door de Saudisch werd verlangd, dat dit geld voornamelijk als actiemiddel tegen israel zou worden ingezet.